PK Golv & Golvslipning startades 1999 av mig, Patrik Örjas, och har fram tills 2014 drivits som enskild firma men 2015 omvandlade vi bolaget till ett aktiebolag.

golvslipVi är idag 2 anställda som utför en rad olika golvarbeten.

Klassisk stavparkett – Vi fixar det!

Klassisk massiv stavparkett, också kallad fiskbensparkett, är ett vackert golv som börjar komma tillbaka allt mer. Det är inte många golvläggare som klarar av att lägga detta, men vi utför både installation och slutbehandling, med eller utan infärgning, efter era önskemål. Under referenser finner ni många fina utförande av denna sortens golv!

Golvslipning – Vår specialité!

Vi har valt att specialisera oss på golvslipningar av olika träslag och framförande (trall, trappor etc). Oavsett furu, ek, ask, bok, lönn eller något tropiskt träslag slipar vi och färgar in efter kunds önskemål. Vi har även fina slipmaskiner som klarar betong- & stengolv.

Arbete sker både för hem- och offentlig miljö – för företag och privatkonsumenter.

Vi arbetar mestadels i nordvästra Skåne men har även goda referenser över södra Sverige.

Vi använder enbart produkter från välkända varumärken och lämnar generös garanti på alla våra jobb. Våra vanliga golvlacker är vattenbaserade, men vi arbetar även med 2-komp lacker som är extremt slitstarka. Är ni på jakt efter infärgning av ert nyslipade golv, rekommenderar vi Bonas Craft Oil 2K som finns i en mängd olika färger.

ROT-avdrag

rotavdrag

Med ROT-avdraget kan du som privatperson och ägare av en fastighet eller bostadsrätt få skattereduktion och därmed reducera arbetskostnaden med 30%.  Kontakta oss gärna för mer information och priser!

Är ni nyfikna på lite referenser och bilder, klicka här!